Вітаємо з 75-річчям Роберта Лаврентійовича Луценка !

Вітаємо з 75-річчям Роберта Лаврентійовича Луценка та 38-річчям роботи в нашому навчальному закладі Професорсько-викладацький колектив Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації, Центр студентського спорту, тренерський колектив Української національної федерації хортингу щиро вітають з днем народження старшого викладача кафедри фітнесу, рекреації та реабілітації Луценка Роберта Лаврентійовича, якому 22 жовтня 2017 року виповнилося 75 років, 38 із яких він працює в нашому навчальному закладі,  – повідомляє на своїй сторінці у FВ – Institut Sporta

Роберт Лаврентійович народився 22 жовтня 1943 року в селі Зміївка Бориславського району Херсонської області. Закінчив Миколаївський інститут фізичної культури і після його закінчення 14 років працював у своїй рідній школі – середній школі с. Зміївка. Цікавим є той факт, що Роберту Лаврентійовичу присвоєно звання Відмінника освіти двічі: перший раз – при Радянському Союзі, і другий – Відмінник освіти України.

В Університеті державної фіскальної служби України Луценко Роберт Лаврентійович працює з 1981 року до даного часу. Коли він починав працювати, наш навчальний заклад ще мав назву Ірпінський індустріальний технікум. Потім у 1990 році Ірпінський індустріальний технікум був реорганізований у середній навчальний заклад нового типу – Ірпінський індустріальний технікум (коледж). У 1995 році Ірпінський індустріальний технікум (коледж) був перейменований у Ірпінський фінансово-промисловий коледж. У 1996 році на базі Ірпінського фінансово-промислового коледжу був створений Український фінансово-економічний інститут, підпорядкований Міністерству фінансів України, а з 15 листопада 1996 року його було передано у підпорядкування Державної податкової адміністрації України.

У 1999 році, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, на базі Українського фінансово-економічного інституту була створена Академія державної податкової служби України. А 23 серпня 2006 року Розпорядженням Кабміну України № 472-р Національну академію державної податкової служби України перетворено на Національний університет державної податкової служби України. Цей тривалий і складний час разом з нашим навчальним закладом пережив Луценко Роберт Лаврентійович.

Випускниками Роберта Лаврентійовича на даний момент є багато співробітників нашого університету, які у свій час закінчили наш навчальний заклад і працюють в керівництві навчально-наукових інститутів та на багатьох кафедрах університету. На даний момент наш шановний ветеран спорту у бойовому строю Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації. Шановний Роберте Лаврентійовичу !

Усі Ваші учні та колеги вітають Вас з 75-річчям! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у роботі в нашому університеті та життєвих щоденних справах. Ви завжди підтримували та надихали нас, розуміли та допомагали колегам. Ви збагачували нас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю. Літа цвіли не просто цвітом, А проростали у труді, Дорослими вже стали діти, а Ви душею молоді !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *