Відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок серед юнаків та дівчат в Броварах

13 лютого 2021 року, в місті Бровари відбулося справжнє зимове лижне свято – відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок серед юнаків та дівчат, який організувала та провела спільно з тренерами лижних гонок член Виконкому НОК України в Київській області Олена Лєснікова.

На старт чемпіонату, поборотися за перемогу, вийшли 100 юних лижників з міст Бровари, Біла Церква, Тетіів, Рокитнянського та Бучанського районів.

Справжня зимова погода випробувала спортсменів на міцність. Підчас змагань буле все – мороз та сонечко, а інколи хуртовина !

Але саме головне – це було море снігу, чудова лижна траса, довгоочікувані змагання та бажання випробувати себе !

Перемогли найсильніші:-2009 рік народження і молодші: Григоренко Ангеліна (Рокитне)/ Садовнік Олександр (Тетіів);-2007/2008 роки народження:Пономаренко Надія (Бучанського р-н)/ Одрин Артем (Рокитне);-2005/2006 років народження :Кондрашова Лариса (Бровари)/Осадчий Олексій (Рокитне);-2003/2004 роки народження :Іванченко Анастасія (Бровари) / Пелей Павло (Біла Церква).

Нагородження чемпіонів та призерів змагань дипломами і медалями від імені Управління молоді та спорту КОДА проводили учасники зимових Олімпійських Ігор, а зараз тренери з лижних гонок МСМК Катерина Григоренко, Віта Якимчук та МСУ Володимир Ольшанський.

За підсумками гонок тренерська рада складе збірну команду Київської області для участі в чемпіонаті України серед юнаків і дівчат. Олена Лесникова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *