У місті Бучі відкриють спортивний центр

У місті Буча планується відкрити Академію спорту. Про це повідомили в Київській обласній державній адміністрації.

Відкриття приурочать до 30-річчя незалежності України. Вартість проекту – 111,5 млн грн. Скористатися послугами академії зможуть як учасники міжнародних, загальнодержавних та обласних змагань, так і 57 000 населення Бучанської територіальної громади.

При проектуванні були враховані потреби маломобільних відвідувачів: передбачені пандуси, санвузли, необхідні параметри дверних прорізів. Це дозволить проводити спортивні заходи та змагання для осіб з інвалідністю. Заклади розраховані на 570 відвідувачів на день.

Будівельні роботи завершені на 75%. Частково виконані зовнішні інженерні мережі, на 95% завершені системи каналізації, водопостачання, теплопостачання, пожежогасіння. Паралельно проводяться внутрішні будівельні роботи.

Побудовані два міні-футбольних поля зі штучним покриттям, баскетбольний майданчик з поліуретановим покриттям, багатофункціональний майданчик і майданчик для занять зі street-файту.

Академія спорту передбачає будівництво спортивного блоку в комплексі з будівлями загальноосвітньої школи № 2 по вул. Шевченка, 14 у місті Буча.

Багатофункціональний спортивний комплекс використовуватиметься для змагань з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значення, проведення занять з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, великого тенісу. Також, у ньому планується проведення занять з фізичної культури для школярів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *