Проведення круглого столу на тему: «Підвищення фізичної працездатності різних груп населення в процесі занять фізичною культурою і спортом»

У четвер, 20 травня 2021 року за спільної організації відділення НОК України в Київській області та Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Університету ДФС України в режимі онлайн було проведено круглий стіл на тему: «Підвищення фізичної працездатності різних груп населення в процесі занять фізичною культурою і спортом» !

Слід зазначити що одним із напрямів роботи круглого столу був напрям “Олімпійські та людські цінності”#OlympicLab.

Участь в заході прийняли: Голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський та члени виконкому відділення, начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, член виконкому відділення Анатолій Ільченко, професорсько-викладацький склад Національного університету фізичного виховання і спорту України, Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова, Житомирського державного університету ім. І. Франка, Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка, а також здобувачі вищої освіти.

На круглому столі були розглянуті актуальні сучасної науки у сфері Олімпійського спорту та фізичної культури різних груп населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *