Студентська команда УДФСУ з Ірпеня – чемпіон України з футболу серед ЗВО сезону 2020-2021 !!!

Сердечно вітаємо команду Університету державно-фіскальної служби України, яка вперше в історії стає чемпіоном України з футболу серед команд ЗВО у сезоні 2020-21 !

У фінальному матчі який проходив на НТК імені Баннікова у Києві, футболісти з команди УДФСУ з Ірпеня здобули блискучу перемогу над командою Чорноморського національного університету імені Петра Могили з Миколаєва з рахунком 3:0 і вперше в історії стають чемпіонами України з футболу серед ЗВО сезону 2020-2021 р.р.

У першому таймі на 13 хвилині рахунок у грі чудовим голом відкриває Олег Здановський.

У другому таймі на 68 хвилині гри футболісти з ірпеня скористувалися помилкою у захисті команди з Миколаєва і Назар Волошин подвоює рахунок у цій грі – 2:0.

Під занавіс зустрічи, на 83 хвилині гри, Здоренко Микита чудово виконав штрафний удар і рахунок стає 3:0, який так і залишився незмінним до кінця гри !

Історична перемога команди студентів з Ірпеня сьогоднішнього дня, яка лише з п’ятої спроби у фіналах чемпіонатів України серед студентських команд далася футболістам з УДФСУ !

Нагадаємо, що бронзові нагороди турніру вибороли футболісти команди «Тернопіль – Педуніверситет», які сьогодні в Ірпені, на спорткомплексі УДФСУ, у матчі за 3 місце перемогли команду Сумського державного педагогічного університету імені Макаренка з рахунком – 2:1.

По завершенні фінального матчу у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження команд, де також відзначили кращих гравців турніру.

Так, кращим воротарем турніру став гравець ірпінської команди УДФСУ – Максим Татаренко.

Користуючись нагодою, хотілося б ще раз привітати команду Університету державно-фіскальної служби України з Ірпеня з перемогою у ювілейному ХХ чемпіонаті України серед ЗВO у сезоні 2020-2021 і побажати, – так тримати і обертів не збавляти !!!

З перемогою вас земляки !!!

Урочиста церемонія нагородження команд: https://www.facebook.com/institut.sport.1/videos/893234331230650

Андрій Кравченко

Спеціально для відділення НОК України у Київській області зі стадіону НТК імені Баннікова у Києві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *