Вітаємо ірпінську команду “Kудрівка-Veterans” з перемогою у чемпіонаті України з футболу 45+!

Цими вихідними у Лютежі, що на Київщині, відбувся чемпіонат України серед ветеранів у віковій категорії 45 років та старші, який був присвячений видатному футболістові київського “Динамо”- Віталію Хмельницькому.

Переможцем цих змагань стала команда “Kудрівка-Veterans” з Ірпеня, яка у фіналі здобула перемогу над командою луцького “Аборигену”, яка посіла друге місце.

Володарем бронзових нагород стала команда “Сираї” з Козелецька.

Слід відзначити, що організаторами цих змагань були: Асоціація ветеранів футболу України та ТОВ “Агробізнес”.

У нинішньому сезоні для участі у престижному турнірі заявилися 12 команд з різних куточків України.

Футболісти команди “”Kудрівка-Veterans” в 1/4 фіналу з рахунком 2:0 здолали команду”Ветеран” з Маріуполя. ( Голи: Валентиин Васильев (30, з пенальті) та Анатолій Ткач (43).

В 1/2 фіналу ірпінчани перемогли команду “Сираї” з Козильця – 1-2 і у фіналі, основний час якого завершився з рахунко 0:0, футболісти “Кудрівка- Veterans”, у серії післяматчевих пенальті, святкували перемогу з рахунком 3:0.

Переможний склад ФК «Кудрівка-Veterans»: Юрій Клименко, Олександр Сухарєв, Борис Бутханов, Валентин Бондар, Едуард Цихмейструк, Юрій Грицина, Євген Ястребинський, Валентин Васильєв, Сергій Архангельський, Сергій Буянов, Микола Ткачук, Віктор Чорний, Костянтин Беєскеруєв, Дмитро Сабатович, Олександр Бондаренко, Валерій Директоренко, Костянтин Сахаров, начальник команди Анатолій Ткач, президент клубу Роман Солодаренко.

Користуючись нагодою, від імені КОВ НОК України хочемо привітати ірпінську команду “Kудрівка-Veterans” і президента клубу Романа Солодаренка з перемогою у чемпіонаті України і бажаємо подальших звитяг у змаганнях всіх рівнів !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *