В Ірпені відбулися турніри Tennis Europe першої категорії серед гравців до 16 і до 14 років

В центрі тенісу ФТУ в Ірпені відбулися турніри Tennis Europe першої категорії серед гравців до 14 і до 16 років.

Єва Галієвська, посіяна під шостим номером на турнірі U16, у фінальному матчі обіграла шосту сіяну Лайму Владсон з Литви – 6:1, 6:3.

На шляху до перемоги українка не програла жодного сету. Це вже третій одиночний титул для Галієвської в цьому сезоні і другий у віковій категорії U16. Раніше 13-річна одеситка виграла турнір U14 другої категорії в Стамбулі і турнір U16 другої категорії в Києві.

У рамках турніру U14 в Ірпені фіналістами стали два представники України. Євгенія Зеленська і тенісистка з Казахстану Зара Даркен поступилися в парному фіналі першим сіяним Мелінді Біро (Угорщина) і Дорі Мішковіч (Хорватія): 3:6, 2:6.

Олександр Колесніченко та Колош Кінчеш з Угорщини, посіяні під другим номером, програли лідерам посіву Федеріко Чині (Італія) та Дуйє Марковині (Хорватія) – 2:6, 4:6.

Стефанія Пушкар стала чемпіонкою в парному розряді на турнірі Tennis Europe третьої категорії серед тенісистів до 14 років, який пройшов у швейцарському Монтрьо.

Українка разом з німкенею Вікторією Поле, які отримали перший номер посіву, у фіналі перемогли третіх сіяних місцевих тенісисток Йеханні Ерар і Ізабеллу Келленбергер – 6:4, 6:4. Це перший титул для 13-річної киянки на міжнародному рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *