Олімпійська родина Київщини приєдналася до Всеукраїнської церемонії «Свято Олімпійського прапора»

Сьогодні 22 липня напередодні відкриття ХХХІІ Олімпійських ігор – 2020 у місті Токіо на площі перед будівлею Київської обласної державної адміністрації за ініціативи Відділення НОК України в Київській області та Управління молоді та спорту КОДА, Олімпійська родина Київщини приєдналася до Всеукраїнської церемонії «Свято Олімпійського прапора».

Слід зазначити, що на Олімпійських іграх в Японії нашу країну представлятимуть 158 атлетів з яких 10 представники Київської області:

Анна Лисенко – бокс, Ірина Коляденко – вільна боротьба, Юлія Юрійчук – веслування на байдарках, Олександр Продан – кінний спор. Едуард Забуженко – легка атлетика, Іван Лосєв – легка атлетика, Назар Коваленко – легка атлетика, Дар‘я Михайлова – легка атлетика, Людмила Оляновська – легка атлетика, Ольга Голодна – легка атлетика.

У впродовж минулого року спортсмени Київщини вибороли 1290 нагород на міжнародних та всеукраїнських змаганнях.

За часів Незалежності України спортсмени Київщини на Олімпійських іграх здобули 13 нагород, а наші паралімпійці 14 медалей.

На початку урочистої церемонії, до присутніх з вітальними словами звернулися голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, а також голова відділення НОК України у Київській області Ігор Малинський, який зачитав привітання від президента НОК України, члена МОК Сергія Бубки.

Слід зазначити що свято пройшло в затишній спортивній атмосфері, а на Київщині замайорів Олімпійський стяг.

Від дружньої Олімпійської родини Київщини бажаємо вдалих та переможних стартів нашим спортсменам!

ВІДЕО: https://www.facebook.com/ukrteam/videos/861211411158214

https://www.facebook.com/watch/?v=2336603223139466

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *