Вітання президента НОК України Сергія Бубки з Днем Державного Прапора!

Дорогі друзі!

Від імені Олімпійської родини України щиро вітаю вас з особливим днем для кожного з нас – Днем Державного Прапора України!

Прапор – один з головних символів для країни. Він об’єднує народ навколо прадавньої історії, вселяючи віру у краще майбутнє у вільній, сильній та соборній державі.

Кожен з нас має за велику честь продовжувати славні традиції під кольорами національного прапору. Щоразу виступаючи на спортивних аренах Європи та світу українські атлети з гідністю здіймають його на честь своїх перемог, утверджуючи авторитет нашої країни та єднаючи українців навколо спільних високих досягнень.

Пишаємось тим, що цього року на Олімпійських іграх у Токіо нашим олімпійцям вдалося 19 разів підняти синьо-жовтий стяг на наймасштабнішому спортивному форумі планети, до якого була прикута увага мільярдів людей з різних куточків світу.

Від щирого серця зичу вам, дорогі друзі, міцного здоров’я, непереможного олімпійського духу, добра, спокою в кожній оселі та мирного неба над головою.Нехай синьо-жовтий прапор гордо майорить, надихаючи на нові звершення та вселяючи віру в наші перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *