Європейський тиждень спорту #BeActive плідно реалізується в закладх освіти Київської області

Європейський тиждень спорту #BeActive, який крокує старим світом вже 7 років поспіль, засновником якого є Європейська комісія з питань освіти, культури, молоді і спорту, плідно реалізується в закладх освіти Київської області.

Так сьогодні 24 вересня 2021 року #BeActive пролунав у Мотижинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

За ініціативи відділення НОК України в Київській області на свято здорового способу життя та активного відпочинку завітали голова Відділення, член нок України Ігор Малинський, менеджер із зв’язків із суб’єктами олімпійського руху НОК України Вікторія Веселова, майстер спорту України міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор в Токіо – 2020 (марафон 42.2 км) Дар’я Михайлова, член виконкому Відділення Вадим Гаєвий та майстер спорту України, чемпіон Європи з легкої атлетики Дмитро Лашин.

На подив, гостей зустрічали молодші школярі, вчителі та керівництво школи з Олімпійскими атрибутами зробленими власноруч та хлібом,сіллю!

Після теплого прийому дітвора показала свої вправності з різних видів рухової активності, а Вікторія В’ячеславівна та Ігор Йосипавич передали прапор Національно олімпійського комітету України та спортивний інвентар для школи.

По завершенню Олімпійського уроку #BeActive школярі отримали масу задоволення та сувенірну атрибутику від НОК України, а також мали змогу сфотографуватися з гостями, взяти автографи.

Слід зазналити що захід би не відбувся без допомоги та сприяння директора школи – Валерiї Москаленко, старости с.Мотижин – Ольги Сухенко, вчителя физичної культури,основ здоров’я – Iнни Пархоменко, вчителя физичноi культури – Iван Рудобаба та педагогів – Валентини Яковенко, Наталії Сухенко.

Відзначаємо що Національним координатором Європейського тижня спорту #BeActive в Україні є Національний олімпійський комітет України, який вже 4 рік поспіль успішно реалізує даний проект!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *