Всеукраїнський проект серед дітей та молоді «Do like OLYMPIANS» завітав до вихованців клубу з танцювального спорту «АДАЖІО»

За сприяння Відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області 9 грудня 2021 року в студії клубу «Адажіо» відбулося свято здоров’я та спорту в рамках Всеукраїнського проєкту «Do like Olympians», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

До юних вихованців клубу завітала провідна спортсмен клубу, викладач кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я Державного податкового університету міста. Ірпінь, чемпіонка та призерка чемпіонатів України та Міжнародних змагань Катерина МАРЧЕНКО.

Під час веселої розминки спортсмени із захопленням повторювали вправи з хореографічними елементами за Катериною.

Слід зазначити що до організації заходу активно долучились засновники клубу «Адажіо» Віталій Салямон та Катерина Салямон – Міхеєва яка доречі є членом відділення НОК України в Київській області.

Позитивні емоції, веселий настрій, заряд бадьорості та подарунки від НОК України отримав кожен учасник проєкту.

Нагадаємо, головною метою проєкту #Do like Olympians є сприяння здоровому та активному способу життя, популяризація видів спорту, фізичної культури та олімпійської освіти серед дітей та молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *