Історичний, перший матч волейбольної Суперліги України в Ірпені

Сьогодні особливий день в  спортивній історії  Ірпеня. Вперше в історії нашого міста в спортивному залі Ірпінської ДЮСШ був зіграний матч волейбольної Суперліги України між жіночими командами “ОРБІТА-ЗНУ  (Запоріжжя)  та “ФАВОРИТ”  (Київ),  де перемогу з рахунком 3:0 ( 25:16, 25:23, 25:17) здобула команда із Запоріжжя.

Слід відзначити,  що цей знаковий матч відбувся у день народження нашого найдосвідченішого тренера країни  і запоріжської “Орбіти” – Володимира Бузаєва, якого перед початком зустрічи урочисто привітали  його волейбольні друзі та колеги.     Приємно, що сьогоднішній матч викликав зацікавленість не тільки у волейбольних вболівальників, які заповнили вщерть трибуни головної спортивної зали нашого мітса, але і у волейбольних функціонерів з ФВУ на чолі з Геннадієм Кондаковим, які залюбки,  під кінець останнього робочого дня тижня,  відвідали наше рідне місто, аби стати свідками цього першого,  історичного матчу жіночої волейбольної Суперліги України в Ірпені.

Також сьогодні можна було побачити і багато волейбольних друзів – журналістів, серед яких був і Олег   Шумейко, наш відомий спортивний журналіст, який висвітлює  наш волейбол  на телебаченні та у ЗМІ.

Що ж приємно, що Ірпінь продовжує стверджувати свій імідж міста спорту і навіть вже професійного !

Вже завтра, об 11.00,  розпочнеться другий матч між цими командами і сподіваємося, що цікавість до цтого волейбольного поєдинку буде не меншою, аніж сьогодні !

Отож, запрошуємо усіх вболівальників на великий волейбол до Ірпеня вже завтра  28 жовтня !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *