Річниця з дня велопробігу на честь відкриття оновленої вулиці Підгірної в Ірпені – (ФОТО і ВІДЕО)

Сьогодні виповнюється річниця з дня  проведення веломарафону, який було проведено з нагоди відкриття  оновленої вулиці Підгірної в Ірпені  і ця подія  ознаменувалася у житті нашого міста  цим спортивннм заходом, який очолив,  безпосередньо, сам очільник нашого міста  Володимир  Карплюк.

Рівно рік тому, о  9 години години ранку, на Еврокільцеву площу  Ірпеня,  почали з’їзджатися велолюбителі і  реєструватися для  участі у велопробігу і вже близько десятої години кількість учасників досягла майже сотню осіб.

Рівно о 10.00 розпочалася  урочиста церемонія відкриття оновленої вулиці Підгірної, де  з привітальним  словом виступив мер Ірпеня – Володимир Карплюк – (Відео виступу  додається),  після чого,  було урочисто перерізано жовто-блакитну стрічку і  дано старт велопробігу по оновленій вулиці Підгірній.

Учасники цього спортивного заходу,  стартували з піднесенним настроєм та  посмішками на обличчях і кожен, навипередки, немов у дитинстві, волів стати першим, аби протестувати свого двоколісного ровера по гладенькому асфальту, ще однієї,  реконструйованої вулиці нашого міста.

Протяжність дистанції  велопробігу складала близько 5 кілометрів, яку учасники велозаїзду подолали  дуже швидко  і вже  на зворотньому відрізку дистанції, уся колона велосипедистів зупинилася біля Ірпінського  залізничного мосту, аби зробити історичну світлину на пам’ять про особливу, спортивну  подію у житті нашого міста !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *