Успішний виступ збірної Київщини на чемпіонаті України з боксу

9 медалей та друге командне місце. Збірна Київщини взяла участь в чемпіонаті України з боксу.

Цілий тиждень в Чернівцях найкращі боксери країни демонстрували свою майстерність на чемпіонаті України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років (8-14 лютого).

Команда Київської області виборола три золотих, дві срібних та чотири бронзові медалі, посівши друге місце в командному заліку.

Отже, вашій увазі імена нових чемпіонів України та призерів чемпіонату.

Найкращими в своїх категоріях стали Тарас Бондарчук (60 кг), Дмитро Ловчинський (+91 кг) та Марія Ловчинська (+81 кг).

Другі місця посіли Алі Дагли (56 кг) та Іван Папакін (75 кг).Бронзу везуть додому Андрій Лопушенко (49 кг), Ельвін Алієв (69 кг), Анастасія Коломієць (54 кг) та Марія Сєдая (69 кг).

Спортсменів до змагань підготували президент Київської обласної федерації боксу Костянтин Калашніков, старший тренер Олександр Поліщук та особисті наставники Ігор Цвітненко, Дмитро Ведмеденко, Сергій Тюрін.

“Мамо, тату, ми веземо додому золото! Я і мій улюблений брат – чемпіони України – Чернівці – 2021, – коментує на своїй сторінці в Фейсбук Марія Ловчинська. – Через рік ми знову довели своє лідерство, і не дивлячись на непростий рік, карантин, і певні труднощі в підготовці, ми все одно демонструємо свою перевагу.

Не дарма ми віддаємо все свій час і сили цьому непростому виду спорту. Ми пройшли відбір на чемпіонат Європи !

Хочу подякувати своєму тренеру Сергію Туріну, своїй сім’ї, моєму братові, який протягом цих змагань був поруч зі мною, дякую всім моїм близьким, спасибі, що були зі мною. Слава Богу за все !”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *