Зустріч з фахівцями журналістики та презентація нових проектів і цікавих видів спорту в Ірпінському ліцеї № 3

У п’ятницю в Ірпінському ліцеї № 3 відбулася дуже цікава зустріч з фахівцями у сфері журналістики, де було презентовано соціально-спортивну школу Громадська організація “Епіцентр дітям” , а також декілька цікавих видів спорту – #лакрос та #вудбол, повідомляє на своїй сторінці у Facebook Станислав Федоров.

Представив матеріально-технічну базу нашого ліцею та розповів про освітньо-навчальний процес, зокрема про кадетські класи та перспективу створення спеціалізованих спортивних класів. На прикладі #хортингу продемонстрував можливість інтегрування спорту у навчальний процес і позитивний вплив на формування та розвиток дітей в результаті.

Разом з Наталія Зикун , яка є завідувачем кафедри журналістики Університет державної фіскальної служби України обговорили подальшу співпрацю щодо створення гуртку по напрямку журналістики на базі нашого ліцею.

Як представник Спортивний Комітет України поділився планами щодо реалізації проектів в Ірпені та Київській області загалом, зокрема про реалізацію соціального проекту #Team_Ukraine який націлений на створення умов для занять спортом для дітей з соціально вразливих груп населення.

Також зазначив, що наш ліцей є одним з прикладів того, як може розвиватися навчальний заклад завдяки поєднання сил та спільної роботи керівництва Ірпінська міська рада , Управління освіти і науки Ірпінської міської ради , різних політичних сил, зокрема Європейська Солідарність Ірпінська ОТГ , громадських організацій, вчителів та батьків.

По завершенню зустрічі, користуючись нагодою привітав всіх гостей з нагоди Дня журналіста України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *