Пройшов жереб півфінальних пар чемпіонату України з футболу серед команд ЗВО сезону 2020-21

Відбулося жеребкування півфінальних пар чемпіонату України з футболу серед команд ЗВО сезону 2020-2021, де Київщину буде представляти студентська футбольна команда Університету державної фіскальної служби України з Ірпеня.

Так, жереб звів команду УДФСУ з футболістами з Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Другою півфінальною парою стали команди Чорноморського національного університету імені Петра Могили та Сумського державного педагогічного університету імені Макаренка.

Півфінальні ігри відбудуться на стадіоні УДФСУ в Ірпені, а вже матч за 3 місце і фінал пройде на НТК імені Віктора Баннікова у Києві, де фінальна гра запланована на 10 червня o 14.00.

Як відомо, збірна команда Університету ДФС України з футболу потрапила до четвірки найсильніших студентських команд України здобувши перемогу над командою Київського Національного торгівельно – економічного університету у серії післяматчевих пенальті -5:4, про що ми раніше повідомляли: http://noc.org.ua/2021/06/01/zbirna-komanda-universitetu-dfs-ukra%d1%97ni-vixodit-u-final-chotirox-najsilnishix-komand-ukra%d1%97ni/

Тому, будемо вболівати за єдиного представника Київщини на цьому турнірі, – футбольну команду студентів УДФСУ – разом !

Жеребкування команд – https://www.facebook.com/vfastudents/videos/907162016529223

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *