Обрано нового президента Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств

Під час чемпіонату України 2021 який гостинно прийняв Кременчук, відбулася і чергова звітно-виборча конференція Всеукраїнської федерації фрі-файту ( Free-Fight ) та контактних єдиноборств.

За результатами виборів одноголосно було обрано новим президентом Федерації тренера-викладача Центру студентського спорту Державного податкового університету, заслуженого тренера України Михайла Росохатого.

На висловлену довіру Михайло Васильович сказав: прийнявши цю посаду, хочу подякувати усім, хто від початку ідеї створення такої Федерації, а згодом виду спорту, прикладав і продовжує прикладати зусилля для її розвитку, зміцнення, популяризації і повсякденної діяльності.

Найголовнішим своїм завданням бачу розбудову та зміцнення нашого колективу ( керівників осередків та підрозділів, суддів, тренерів, спортсменів ), як єдиного організму та цілісної команди мета якої розвиток фрі-файту, виховання молодого і я б навіть сказав нового покоління, свідомих, здорових фізично та морально громадян. Допомога усім хто переступив поріг залів та секцій фрі-файту позбавитись від рабства власних слабкостей, стати кращим ніж був учора. Та головне на цьому шляху, власний приклад. Слід зазначити, що збірна команда Київщини на чемпіонаті посіла 1 загально командне місце.

По приїзду, до вітань з призначенням на посаду приєдналися голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський та в.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська, до речі до складу команди від Київщини увійшли і студенти Податкового університету..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *