У Малині пройшов ІХ Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Крок до Олімпу» на призи срібного призеру ХХХ Олімпійських ігор Валерія Андрійцева

З 14 по 15 січня 2022 року в місті Малин що на Житомищині, а саме в приміщенні Малинської ДЮСШ ім. Й. Л. Кульчицького пройшов ІХ Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Крок до Олімпу» на призи срібного призеру ХХХ Олімпійських ігор Валерія Андрійцева серед юнаків та дівчат 2010-2011 рр.н.

Слід зазначити що в турнірі цьогоріч узяло участь 258 учасників віком до 12 років у складі 20 команд з різних куточків України.

Відзначимо що кожен з майбутніх чемпіонів завдяки зусиллям організаторів не залишився без нагород та отримав відповідний сертифікат, солодкий подарунок, а переможці – медалі, кубки і пам’ятні призи.За підсумками змагань командний залік виглядає таким чином:найбільша кількість балів – у юних борців команди з Олевська (15), на другій сходинці – спортсмени з Малина (12 балів), третіми стали борці з Білої Церкви (11 балів).

Проте усі без винятку учасники отримали яскраві враження та новий досвід на шляху сходження до борцівського Олімпу.Наступного року відбудеться 10-й, ювілейний турнір. Малин знову чекатиме на юних борців та їх тренерів, вболівальників і гостей!Зазначимо що осторонь даного спортивного дійства не став і член НОК України Ігор Малинський, який є особистим тренером Валерія Андрійцева та завжди підтримує та сприяє в проведенні даного турніру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *