Презентація книги Івана Панасовича Куроченка під назвою “Організація фізичної культури і спорту в об’єднаних територіальних громадах України”

Сьогодні 17 лютого 2022 року в приміщенні Гостомельської селищної ради відбулася презентація книги (навчально-методичного посібника) Івана Панасовича Куроченка під назвою “Організація фізичної культури і спорту в об’єднаних територіальних громадах України”, видання якої було здійснено за підтримки Гостомельського селищної голови Юрій Прилипко!
На заході очільник громади подякував автору посібника за його безцінний внесок у розвиток сучасної фізичної культури і спорту.Так ж свою вдячність автору посібника висловили й присутні, якій були на презентації. Вони переконані, що кожен з нас має піклуватися про здоров’я нації. Що наше завдання полягає в організації процесу та наданні всебічної підтримки в цій сфері.
На презентації були присутні:

Голова Гостомельської селищної ради – Юрій Прилипко; Голова Київсьго обласного відділення НОК України – Ігор Малинський; Перший заступник голови відділення НОК України в Київській області, почесний член НОК України – Іван Куроченко;
Голова Всеукраїнської профспілки спортсменів – Сергій Бізов; Начальник Навчально-спортивного комплексу – Вадим Гаєвий; Начальник Центру студентського спорту НСК Податкового університету – Антон Звєрєв; Срібний призер олімпійських ігор в Лондоні, Заслужений майстер спорту – Валерій Андрійцев та члени виконавчого комітету Гостомельської селищної ради.
В кінці зустрічі кожен з присутніх отримав книгу Івана Панасовича з його власним автографом, а також було зроблене спільне фото на згадку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *