Сьогодні до Ірпеня завітав Міністр молоді та спорту України

Сьогодні з робочим візитом до нашого міста завітали Вадим Гутцайт – Міністр молоді та спорту України та Тимофєєв Сергій Сергій Тимофєєв – начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації.

На жаль сьогодні ми приймаємо шановних гостей не на відкритті нового спортивного об’єкта або старті змагань, як це було до 24 лютого. Сьогодні разом з міським головою Александр Маркушин, показали те, що залишилося від багаторічної праці: стадіон Чемпіон, ДЮСШ, кожен спортивний зал, кожен спортивний майданчик у місті зазнав часткових або критичних руйнувань, повідомляє на своїй сторінці у Facebook – Анжела Макеєва.

Також було проведено грунтовну розмову стосовно наших проєктів по відновленню спортивної інфраструктури міста. “Ми обов’язково повернемося до питання нових спортивних об’єктів Київщини та безпосередньо в Ірпені” – зазначив Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба.

Дякуємо за особистий візит та надіємося на підтримку зі сторони держави та обласної державної адміністрації, адже Ірпінь не просто так називають – місто спорту!

Ми переможемо!🇺🇦

Ми відбудуємо!🇺🇦

Слава Україні!🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *