В Броварах пройшов відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок на лижоролерах та кросу на підтримку ЗСУ

Сьогодні за підтримки Відділення НОК України в Київській області в Броварах пройшов відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок на лижоролерах та кросу у підтримку збройних сил України.

В змаганнях прийняли участь понад вісімдесят юних лижників з різних куточків Київщини та спортивних шкіл області: Бровари, Тетіів, Біла Церква, ОТГ Борщагівка та Рокитне, КО ДЮСШ, КОЛІФКС, БСФК.

В запеклій боротьбі на кожній дистанціі визначились свої чемпіони:- дівчата 2011 року народження і молодші: крос – Олена Біленко;лижоролери – Софія Біленко (обидві з ОТГ Борщагівка);- юнакі 2011 року народження і молодші: крос – Олександр Петрушко (Тетіів); лижоролери – Матвій Петренко (Бровари);- дівчата 2009-2010 років народження: крос і лижоролери – Ангеліна Григоренко (ОТГ Рокитне, БСФК);- юнакі 2009-2010 років народження: крос – Олександр Бишовий; лижоролери – Олександр Солодовник (обидва Тетіів);- дівчата 2007-2008 років народження: крос – Михайлина Ковальчук (Тетіів); лижоролери – Діана Єрмолова (Біла Церква, КОЛІФКС);- юнакі 2007-2008 років народження: крос і лижоролери – Максим Огородник (Тетіів, КОЛІФКС);- дівчата 2005-2006 років народження: крос і лижоролери – Софія Кравчук (Біла Церква, КОЛІФКС);- юнакі 2005-2006 років народження: крос – Андрій Мазюк (Тетіів); лижоролери – Андрій Осадчий (ОТГ Рокитне, БСФК).

Всі чемпіони і призери змагань були нагороджени дипломами управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації, ексклюзивними медалями та подарунками від Відділення НОК України в Київській області.

Традиційно без подарунків не залишилися наймолодші учасники змагань Ліза Задорожна (2014 року народження з ОТГ Борщагівка) та Захар Петренко (2015 року народження з Броварів).

Дякуємо всім тренерам,відділенню НОК України в Київській області, юним спортсменам і їх батькам, спронсорам змагань за підтримку дітячого спортивного руху!

Діти – наше майбутнє!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *