Міні-чемпіонат UFPS Київської області з багатоповторного жиму, пауерліфтінгу, фітнес бікіні та менс фізік в Ірпені

2 липня  Центральна площа Ірпеня була переповнена гормонами та ендорфінами! Не спробував свої сили лише ледачий.
Українська Федерація Силових Видів Спорту потужно презентувала себе та показала приклад для тих, хто готовий дати виклик самому собі. Так, зокрема сам Президент UFPS, Володимир Гончаренко, який являється 3-х кратним чемпіоном світу і 5-ти кратним чемпіоном Європи по жиму лежачи, абсолютним чемпіоном Європи по багатоповторному жиму, МСМК по пауерліфтингу та КМС по “самбо”, представив кількох своїх спортсменів. Ірина та Владислав показали відмінну форму, якої вони досягли буквально за кілька років завдяки плідним та щоденним тренуваннями.

Окрім цих спортсменів, Володимир вже виховав 5 чемпіонів світу, 10 чемпіонів Європи та 3 майстра спорту України по пауерліфтингу, і це не може не радувати, адже такі люди живуть і працюють і нас, в нашому регіоні, тренують наших дітей та спортсменів.

На заході був і представник від компанії “Інтератлетика”, Криворотько Олексій, який вручив усім учасникам призи від компанії. Нагадаємо, що саме “Інтератлетика” є одним з головних партнерів UFPS та компанією, яка активно сприяє розвитку спорту у Приірпінні. Усі майданчики в скверах, парках, біля будинків, та зокрема стадіон “Чемпіон” та ДЮСШ, обладнані саме їх тренажерами, за що вся молодь Ірпеня їм щиро вдячна, адже всі ми знаємо, що Ірпінь-це: місто здоров’я, місто спорту, місто радості, щастя та успіху!

Всім глядачам та охочим була надана можливість спробувати свої сили в даному виді спорту. Усі учасники отримали медалі та призи від спонсорів.


Будьте спортивні та перемагайте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *