Регбісти юнацької регбійної команди Ірпінської ДЮСШ – чемпіони України !

Приємна звістка надійшла сьогодні зі стадіону “Спартак” у Києві, де проходив заключний день змагань фінальної частини юнацького чемпіонату України з регбі серед юнаків 2002-2003 років народження, де наша Ірпінська регбійна команда вигравши три матчи поспіль у “Анатри” з Одеси – 40:7,  РК “Рівне – 15:12 та сьогодні, в одеської  команди “Лідерс” – 22:14, –  посіла перше місце у чемпіонаті України з регбі !

Вітаємо нашу команду та їх досвідченного наставника Леоніда Дембовецького, а також усю спортивну громаду нашого міста причетну до цієї перемоги у головному, юнацькому,  регбійному  чемпіонаті країни !

Приємно констатувати, що саме у цей день – 22 жовтня,  кожного року,  ми вітаємо наших юнаків з перемогами у юнацькому чемпіонаті України з регбі !

Так було  22 жовтня 2015 року,  коли віншували наших юних регбістів у мерії  Ірпеня, так було і 22 жовтня 2016 року  в Ірпінській ДЮСШ, де наших юнаків вітали керівники міста, спорт школи та їх батьки, після перемоги на юнацькому чемпіонаті України з регбі, який проводився на рідному стадіоні “Чемпіон” в Ірпені у перший день жовтня.

Тому,  є усі підстави лише втілити ідею у життя і називати 22 жовтня – “Регбійним днем Ірпеня” !

Нагородження юнацької команди Ірпеня 2003-2004 років народження – переможців чемпіонату України з регбі – 2016 року в Ірпінській ДЮСШ.

Матчі першого кола фінальної чаастини юнацького чемпіонату України з регбі за участю нашої Ірпінської регбійної команди – 2002-2003 р.н.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *