В Ірпені привітали регбістів місцевої ДЮСШ – чемпіонів України 2017 року

Сьогодні в Ірпінській ДЮСШ відбулася урочиста церемонія нагородження нашої юнацької команди з регбі –  2002-2003 років народження, яка наприкінці жовтня виборола перше місце у чемпіонаті України у фінальному турнірі, який проходив у Києві на стадіоні “Спартак”, де наша Ірпінська регбійна команда вигравши три матчи поспіль у “Анатри” з Одеси – 40:7,  РК “Рівне – 15:12 та сьогодні, в одеської  команди “Лідерс” – 22:14, –  посіла перше місце.

  Урочисту церемонію нагородження спортсменів провели Володимир Тарасов – директор Ірпінської ДЮСШ та Леонід Денбновецький – головний тренер нашої чемпіонської регбійної команди.

   Приємно було побачити сьогодні і самих батьки спортменів, які завітали до нашої  дитячо-юнацької спортивної школи на урочистості та по-особливому привітали своїх дітей-чемпіонів.

   Нагадаємо, що це  вже третя поспіль перемога наших юнаків у чемпіонаті України з регбі за останній час і особливо приємно, що в цьому році наші хлопці не зазнали жодної поразки у чемпіонаті України у своєму віці !

Будемо вірити, що тріумфальна хода підопічних нашого досвідченного наставника з регбі  Леоніда Денбновецького і далі побідоносно крокуватиме по регбійних полях України і у наступному році !

Тримаємо марку Ірпіня, як міста регбі та спорту !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *