Збірна України з хортингу – чемпіон світу !

З 21 по 23 квітня 2018 року в латвійському місті Даугавпілс (Латвія) відбувся чемпіонат світу з хортингу. За підсумками першості спортсмени збірної України продемонстрували бойовий дух,переможний характер та посіли перше загальнокомандне місце, завоювавши головний приз змагань.

Керівником офіційної делегації національної збірної команди України з хортингу Міністерством молоді та спорту України призначено Малинського Ігора Йосиповича – директора Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Університету державної фіскальної служби України, професора, майстра спорту України з хортингу, якого нещодавно обрано віце-президентом Міжнародної федерації хортингу..

Кубок за друге місце на турнірі виборола команди Литви, а трейку лідерів замкнула команда господарів – збірна команда з хортингу Латвії..

80 комплектів нагород було розіграносеред дорослих, юніорів, кадетів, юнаків у розділах “двобій”, “форма”, “показовий виступ”. У масштабних змаганнях взяли участь понад 250 спортсменів з 15 країн.

На відкритті світової першості були присутні почесні гості: перший секретар посольства України в Латвії – Руслан Цехов, а також перший віце-мер міста Даугавпілса – Ігор Прелатов.

Вітаємо спортсменів та тренерів з перемогою та бажаємо їм подальших спортивних здобутків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *