Спортивна Київщина провела “Олімпійський день -2018” у місті Буча

Сьогодні близько 2000  спортсменів з усіх куточків Київщини завітали до нашого сусіднього міста Бучі,  аби взяти участь у обласному спортивно-масовому заході, який проводиться щорічно під патронатом Національного Олімпійського комітету України і за підтримки його обласних осередків.

Вже з самого ранку,  до Бучанського міського парку,  почали приїзджати команди з міст та районів Київщини, який було більше шестидесяти,   для участі у змаганнях з 9 видів спорту.

Мальовничий, центральний парк Бучі, по-особливому тепло зустрів  спортсменів у цей чудовий,  сонячний   день.

Урочиста церемонія відкриття  “Олімпійського дня – 2018 року” розпочалася з привітального слова мера  Бучі – Анатолія Федорука, який урочисто звернувся до учсників цього спортивного свята:

“Дорогі друзі,  шановні колеги ! Мені надзвичайно приємно у нашому місті приймати естафету від міста Вишневого, яке проводило цей спортивний захід у себе у минулому році, а вже сьогодні,  випав жереб і я дякую організаторам, що саме в нашому місті у   Центральний парк міста  Бучі, був обраний, як головна локація  у проведенні “Олімпійського дня – 2018”.

Я дякую вам, що ви у добром, гарному настрої виїхали зі своїх домівок, зі своїх територіальних громад і  зібралися на цій площі. Гарного настрою, добрих забігів, гарних результатів і шаленного задоволення, коли будуте повертатися додому”.

Потім за програмою урочистного заходу, відбулося урочисте відзначення  кращих спортсмені Бучанської територіальної громади,  де дипломи номінантам вручав сам очільник Бучі – Анатолій Федорук.

Від імені президента Національного Олімпійського Комітету України з привітальним словом до учасників цього заходу, виступив відомий борець вільного стилю –  Валерій Андрійцев.

Також з  привітальними словами до спортвсменів Київщини звернувся почесний президент Київського обласного осередку НОК України – Антон Мирончук, який після промови вручив подяки найкращим спортсменам на організаторам спортивного руху Київщини та Сергій Тимофеєв – начальник відділу спорту КОДА.

Учасники цього спортивного заходу хвилиною мовчання присвятили пам’ять про тих, хто пішов з життя у роки Другої світової війни та під час АТО на Сході України.

 Після цього, відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора НОК України.

І вже по закінченні урочистої частини,  відбувся чудовий виступ танцювального дівочого колективу, а також всім нам добре відомий спортсмен, призер чемпіонату світу та Європи  з  вільної боротьби,  срібний призер Олімпійських ігор – 2012 року у Лондоні, –  Валерій Андрійцев  провів фізкультурну розминку із  юними спортсменами Київщини, які в емоційному пориві зробили справжній спортивний вибух у Центральному бучанському парку.

Після чого,  розпочалися і самі спортивні змагання з 9 видів спорту, де без сумніву,  кожен учасник “Олімпійського дня – 2018”,   незалежно від віку та статі і зайнятого місця, пам’ятаючи головний Олімпійський принцип:  “Головне не перемога, а участь”,   отримав  величезне задоволення від проведенного спортивного свята у місті Буча !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *