Олімпійська ранкова зарядка на Центральній площі Ірпеня

Сьогодні на Центральній площі міста Ірпеня в рамках проведення Олімпійського уроку та з нагоди Дня  працівників фізичної культури та спорту України було проведено ранкову зарядку.

Участь у ній взяли, як  юнаки так і  дівчата із загальноосвітніх  шкіл нашого міста Ірпеня, так і ті, які вже представляли  спортивні клуби, секції, вихованці місцевої ДЮСШ, які разом із спортсменами – учасниками Олімпійських ігор, представниками  спортивних громадських організацій, як нашого міста, так і Київщини та керівниками спорту міста Ірпеня і  представниками НОКу  Київщини,  взяли активну участь у масовій ранковій зарядці на головній площі нашого міста  біля мерії Ірпеня.

Треба було тільки бачити ті емоції та радісні посмішки на обличчях, як юнаків так дівчат, які  разом з дорослими  із захопленням почали під бадьору музику виконувати фізкультурні вправи і танцювати !

Це важко передати словами,  ми лише можемо запропонувати  вам наш відео та фоторепортаж з цієї  незабутньої спортивної події, яка відбулася цього дня у нашому місті Ірпені і вже стала історією.

Вже завтра в Ірпінській ДЮСШ зранку відбудеться  презентація видів спорту, які культивуються у цій спортивній школі нашого  міста, тому запрошуємо дітей та бітьків до спортивного альмаматера Ірпеня,  аби обрати  собі той вид спорту, який буде до вподоби.

Зміцнюємо імідж Ірпеня – міста спорту та здоров’я – кожного дня !

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *