Проведення Олімпійського уроку з дзюдо у Бучанській школі № 3

Сьогодні тренери – викладачі та студенти – спортсмени ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Національного унівеситету ДФС України провели профорієнтаційний захід в рамках Олімпійського  уроку з дзюдо у Бучанській школі N3 підчас якого ознайомили учнівську молодь з нашим університетом,  що знаходиться в Ірпені, – про це повідомляється на офіційній сторінці  nstitut Sporta у соціальній мережі Facebooк.

На заході були присутні : Балаян Карен Амікович тренер – викладач центру студентського спорту ННІСФБПР, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу  учасник Олімпійських Ігор.
Соловей Дмитро Сергійович – заслужений майстер спорту України, чемпіон Паралімпійських Ігор студент – спортсмен ННІФБС.
Старкова Олександра Вікторівна тренер – викладач центру студентського спорту ННІСФБПР, чемпіонка Європи, учасниця Олімпійського табору в Пекіні 2008, засновниця федерації дзюдо Ірпінського регіону.
Гості провели інформаційний екскурс з видів спорту які популяризуються в університеті а також майстер клас з дзюдо, який закінчили вікториною, де діти отримали подарунки від Відділення НОК в Київській області та масу задоволення та натхнення від занять спортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *