Сьогодні у місті Буча пройшов перший день змагань Кубку Девіса між збірними України та Португалії

Сьогодні на головному тенісному корті  клубу “Кампа”, що у Бучі відбувся перший день змагань Кубку Девісв між збірними командами України та Португалії, які ведуть боротьбу у плей-офф Першої групи Євро-Африканської зони.

У першій грі  екс-перша ракетка України Ілля Марченко і лідер збірної Португалії Жоао Соуза, який займає в актуальному рейтингу ATP 49-ю позицію.

Вже на старті матчу Марченко зробив брейк і повів 2: 0. Соуза неодноразово намагався повернути свою подачу, проте Іллі вдавалося зберегти мінімальну перевагу. Після трьох відіграних брейк-поінтів в десятому геймі українець після затяжної боротьби все ж зумів зробити останній крок до перемоги в сеті.

У другій партії Марченко міг відразу ж робити брейк, але свій шанс не реалізував. За рахунку 2: 3 Ілля провалив гейм на своїй подачі, але Соуза моментально скористався, зробивши під кінець сету ще один брейк.

У вирішальному сеті ключовим став четвертий гейм – Марченко знову віддав свою подачу, а всі спроби українця повернутися в гру Соуза спокійно нейтралізував.

Ілля Марченко – Жоао Соуза – 6: 4, 2: 6, 3: 6

У другому матчі дня українець Сергій Стаховський впевнено обіграв Педро Соузу – 6: 3, 6: 2. Таким чином, рахунок у протистоянні України та Португалії став 1: 1.

Завтра пройде другий день змагань, де  відбудуться парна зустріч і два одиночних поєдинки.

Отож, запрошуємо любителів тенісу до сусіднього міста Бучі, аби підтримати завтра нашу українську команду у вирішальний день змагань !

Вболіваємо за Україну – разом !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *