В Ірпені стартував футбольний турнір “Кубок Ірпеня” присвячений дню захисту дітей

За сприяння Відділення НОК України в Київській області, Університету ДФС України та футбольного клубу “Кудрівка” 28 травня на спорткомплексі УДФСУ в Ірпені розпочався турнір до Дня захисту дітей “Irpin Сup – 2021”.

У турнірі приймає участь 10 колективів з Київщини та регіонів України !

Перед початком змагань відбулася урочиста церемонія відкриття турніру, де з привітальними словами до учасників змагань звернулися Голова Відділення НОК України в Київській області, член НОК України, директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації УДФСУ – Ігор Малинський та передав найщиріші вітання від в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець – Ходаківської.

Мав вітальне слово також і президент ФК “Кудрівка” Роман Солодаренко, який побажав юним футболістам успішно виступити і гідно представити свої команди на цьому турнірі, який традиційно проходить в Ірпені на цьому стадіоні наприкінці травня.

Турнір триває і сьогодні, тому любителі футболу, мають можливість завітати на стадіон УДФСУ в Ірпені і побачити виступи дитячих команд з Київщини і провідних клубів країни, які запекло і емоційно грають у кожному матчі, виборюючи право аби стати кращими на турнірі і привезти Кубок Ірпеня у своє рідне місто !

Вже у неділю ми дізнаємось переможців і призерів турніру і відбудеться урочисте нагородження футболістів і команд !

Вболіваємо за наш футбол – разом !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *