Bellator 260. Сьогодні вночі відбудеться бій Ярослава Амосова проти Дугласа Ліми

Година залишається до історичного бою, де спортсмен з Київщини, який представляє місто Ірпінь – Ярослав Амосов (25-0) зустрінеться з чемпіоном в напівсередній вазі Дугласом Лімою (32-8) на турнірі Bellator 260 в Анкасвіллі, штат Коннектикут, США.

Ярослав провів у Bellator 6 поєдинків. Останній бій відбувся 12 листопада 2020 року, Амосов переміг американця Логана Сторлі (11-1) роздільним рішенням суддів.

Вперше в історії MMA український боєць претендуватиме на такий престиждний титул. Ярослав поки ще не програвав у своїй кар ‘єрі, через що преремоги над ним воліють багато бійців, серед яких і пекельний бразильський ударник.

“У ніч з 11 на 12 червня всі разом тримаємо кулаки за непереможного бійця, амбасадора Strakhovskyi Group і круту людину Ярослава Амосова !
Ярослав проведе найголовніший бій у своїй кар ‘єрі і має всі шанси стати першим чемпіоном України в Bellator.
Друзі, збираємося в кінотеатрі ПЕРУН (ЄКО-Маркет) завтра з 03:00 ночі !
Давайте пошумимо так, щоб в американському Октагоні він відчував себе як вдома !!!
Вхід – вільний для всіх ! “, – повідомляє Андрій Страховський – президент Федерації таеквондо ВТФ Київської області та президент будівельної компанії “Strakhovskiy Group” на своїй сторінці у Facebook.

У багатьох країнах світу цей бій буде транслюватися наживо, а в Україні глядачи зможуть спостерігати за ходом боротьби на каналі MEGOGO.

Тож вболіватимемо за Ярослава Амосова будемо разом !

Вперед до перемоги – Ярославе !!!

Ірпінь та Київщина за тобою – відступати нікуди !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *