Сьогодні стартував чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування серед юнаків (EYOC 2021)

Сьогодні розпочався перший день юнацького чемпіонату Європи зі спортивного орієнтування у Вільнюсі (Литва).

Понад 450 учасників з 29 європейських країн, не зважаючи на складні умови підготовки, що пов’язані розповсюдженням з COVID 2019, прибули до Литви.

Сьогодні відбулася акредитація команди, пройшов модельний старт, відбулося знайомство з найкращими ровесниками з інших країн, технічна модель і багато-багато інформації.

Сотні годин тренувань, рік напруженої підготовки, важкий тримісячний відбірковий цикл, боротьба з найсильнішими спортсменами України. Це шлях, який з гідністю подолали четверо спортсменів Київщини: Серафім Ковальчук (Ірпінь), Володимир Яценко (Ірпінь), Тетяна Петруняк (Коцюбинське). Крім них, право представляти Україну на чемпіонаті світу серед юніорів здобув Тимофій Теремецький (Ірпінь).

Слід сказати, що Ірпінські спортсмени-орієнтувальники є одними з найсильніших в Україні. Сотні нагород національних чемпіонатів, десятки перемог у загальнокомандному заліку чемпіонатів України, десятки спортсменів у складі збірних команд України (юнацької, юніорської, дорослої) – це результат, якому можуть позаздрити міста-мільйонники!

Будемо вболівати за нашу команду і спортсменів Київщини – разом !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *