Спорт – це секретна зброя, яка завжди з тобою!

Таким чином за ініціативи Відділення НОК України в Київській області, студенти Державного податкового університету підвищують свою активність навіть під час онлайн навчання, беруть участь у спортивних змаганнях в новому форматі – віддалено! Нещодавно в Податковому університеті провели турнір «Кубок Університету з функціонального тренінгу», присвячений 100-річчю вишу.

Турнір проходив у 3 етапи: за перемогу змагалися 39 учасників, з них у півфінал пройшли 11, а за звання кращих у фіналі боролися 6 спортсменів.

Для участі у змаганнях спортсмени виконували завдання, отримані від організаційного комітету, та записували їх на відео для подальшого суддівського оцінювання.

Щоб пройти у наступний етап необхідно було врахувати багато факторів, таких як правильна техніка виконання вправ, так і тих, що стосувалися технічної сторони, зокрема: запису відео, розташування камери, таймеру, положення учасника в кадрі та відсутності зайвих предметів (в іншому випадку відео не приймалося до суддівського оцінювання).

Підведення підсумків Кубку та нагородження переможців відбулося 1 грудня 2021 року.

За результатами змагань перемогу здобули⤵️🥇 Андрій Білошицький, студент ННІ фінансів, банківської справи.🥈 Данило Коляда, студент ННІ фінансів, банківської справи.🥉 Владислав Таргонський, ННІ інформаційних технологій.🥉 Юлія Сніжко, студентка ННІ фінансів, банківської справи.Кожен учасник показав гідні результати🙌, але перемогу здобули найсильніші, вони отримали дипломи, кубки та інші приємні подарунки від відділення НОК України в Київській області та Державного податкового університету, які прямують через поштову доставку до переможців.

Вітаємо спортсменів!Бажаємо успіхів та подальших досягнень!

Так тримати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *