Дарія Швабій і Юрій Трофімов- кращі спортсмени року в Ірпені !

Вже стало доброю традицією, протягом останніх років, відзначати кращих представників активної молоді у нашому місті.   Такий урочистий захід, пройшов  у нашій меріїі і сьогодні – 27 липня,  перед початком  36 сесії ІМР, де   очільник  міста Ірпеня – Володимир Карплюк, вручив  іменну стипендію для обдарованої молоді у 30 тисяч гривень, яку розподілили  у чотирьох номінаціях, де переможця турніру “Шляховий камінь” –  Юрія Трофімова та майстра спорту України Дарію Швабій було відзначено у номінації “Спортсмен року”.

Також, свої нагороди отримали – Ірина Мурга – відома у місті зоозахисниця, керівник ГО “Центр захисту тварин” та директор КП “Служба захисту та лікування тварин” у  номінації “Громадський діяч”.

За здобутки у культурно-мистецькій сфері стипендію отримали викладач Ірпінської музичної школи Марія Тимошенко – Білан та керівник народного ансамблю бального танцю КМЦ “Сузір’я” – Віталій Салямон.

Отож, користуючись нагодою привітаємо і ми наших номінантів і віримо, що їх досягнення,  надихнуть  молодь нашого міста, до ще більшої ініціативності та активності ! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *