Факельна естафета «Біг заради гармонії» в Ірпені

27 квітня, у рамках всесвітнього заходу World Harmoni Run, в Ірпені відбулася факельна естафета «Біг заради гармонії».

«Всесвітній біг заради гармонії» – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.

Варто нагадати, що вперше ця естафета стартувала у 1987 році в Нью-Йорку. В Україні «Всесвітній біг заради гармонії» проводять з 1991 року. За цей час його учасники подолали понад 51 тисячу кілометрів у всіх областях країни.

В Ірпені факельна естафета проходить вісімнадцятий раз. І саме з Ірпеня вже декілька років поспіль починається Всеукраїнська факельна естафета.

Біля Ірпінської міської ради бігунів зустрічали перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк, керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша, начальник відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи Віолетта Кременчук, працівники виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

Цьогоріч понад 40 учнів ірпінських загальноосвітніх шкіл, віком від 8 до 15 років, взяли участь у естафеті, таким чином пропагуючи здоровий спосіб життя і соціальну активність. Усі учасники забігу отримали пам’ятні медалі та грамоти.

               

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *