Засідання Асамблеї Київського обласного відділення НОК України в УДВСУ в Ірпені

10 листопада 2017 року в  Університеті державної фіскальної служби України в Ірпені під головуванням Івана Куроченка – очільника Київського обласного відділення НОК України відбулося засідання Асамблеї цієї спортивної  громадської організації, де було розглянуто низку питань стосовно подальшого  розвитку спорту на Київщині.

У ході робочої зустрічи у якій взяли участь ректор УДФСУ  – Павло Пашко , начальник Управління фізичної культури і спорту КОДА  – Сергій Тимофєєв, начальник управління Олімпійського руху НОК України – Ганна  Сорокіна, – генеральний партнер  Київського обласного  відділення НОК України, – компанія “Орлан Інвест”, яку представляв – Антон Мирончук.

Під час проведення засідання, яке проходило конструктивно та по-діловому, було укладено угоду між регіональним відділенням НОК України в Київській області та Університетом ДФС України про спільну співпрацю та розвиток спорту на Київщині і яку підписали – ректор цього навчального закладу  Павло Пашко  та голов відділення Куроченко Іван.

Також, за вагомий внесок у розвиток Олімпіського руху,  грамотою та відповідним орденом НОК України був відзначений директор ННІ СФБПР  УДФСУ  Малинський Ігор Йосипович.

Слід відзначити, що на цьому засіданні було обрано і Почесного голову відділення НОК України в Київській області, яким став  Антон Мирончук –  генеральний директор  інвестиційної компанії “Орлан інвест-груп”, яка нещодавно стала генеральним партнером  розвитку олімпійського руху на Київщині.

Віримо і чекаємо вже на перші успіхи плідної, обопільної співпраці між структурами в розвитку спортивно-загартованого суспільства на теренах Київщини та  України в цілому !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *