Сьогодні в Ірпені урочисто відкрито “Фестиваль волейболу”

Сьогодні в спортивному залі Ірпінської ДЮСШ розпочався “Фестиваль волейболу”, який вже традиційно проводиться у нашому місті саме на початку лютого і триває близько місяця.

Так  сьогодні до нашого міста завітали поважні гості з Федерації волейбола України, які разом з керівниками спорту та освіти Ірпеня взяли  участь в офіційній  урочистій церемонії відкриття фестивалю.

З привітальними словом до учасників змагань виступив директор Ірпінськоїї “ДЮСШ”  – Володимир Тарасов, а також Олександр Цилюра від імені ФВУ привітав учасників цього волейбольного свята, яке зібрало  чимало дитячих та дорослих команд з нашого міста Ірпеня та  Приірпіння.

На фестивалі волейболу сьогодні кожен мав можливість проявити свою майстерність та показати свої найкращі навички виступаючи у сладі, як юнацьких, так і дорослих команд, для яких в рамках проведення фестивалю було проведено волейбольний  чемпіонат Ірпінського регіону на Кубок тренера Григорія Славінського.

Думаю, що кожен, хто сьогодні відвідав цей фестиваль волейболу отримав море позитивних  емоцій від тих пристрастей, що кипіли на волейбольному майданчику Ірпінської ДЮСШ !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *