I Спартакіада серед працівників державної фіскальної служби України

З 31 травня по 4 червня 2018 року в місті  Одеса проходила I Спартакіада серед працівників державної фіскальної служби України на якій збірна команда Університету ДФС України під керівництвом директора ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації І.Й. Малинського,  гідно представила наш ВУЗ, до складу якої входили викладачі та співробітники Університету.

28 команд представляли всі області України в 6 видах спорту (міні футбол, волейбол пляжний, гирьовий спорт, теніс настільний, стрільба, боулінг). I загальнокомандне місце з боулінгу виборола наша команда завдяки влучним кидкам кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцента кафедри фітнесу, рекреації та реабілітації, майстром спорту Головащенка Р.В., який зайняв I місце в особистому заліку з боулінгу, разом з старшим викладачем кафедри фізичного виховання, спорту та здоров`я людини, майстром спорту Гаєвою С.О.
А також в особистому заліку тренер-викладач, майстер спорту Сухих В.А. виборов I місце зі стрільби з АКМ та III місце зі стрільби з пістолету.

Збірна команда Університету посіла 14 загальнокомандне місце.

Вітаємо переможців та призерів Спартакіади, керівництво Університету ДФС України та Профспілковий комітет Університету.
А також висловлює вдячність будівельно-інвестиційній компанії ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП в особі генерального директора Мирончука Антона за технічне партнерство в підтримці команди Університету.

Андрій Кравченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *