Вчора спортсменів з Ірпеня урочисто відзначили в КОДА

Вчора пройшов чудовий захід приурочений Дню фізичної культури і спорту, де в Київській обласній державній адміністрації урочисто відзначили званнями та степендіями найкращих спортсменів Київщини.

Приємно відзначити, що серед цих спортсменів були і вихованці спортивної школи та клубів з Ірпеня. Так, звання майстра спорту України зі змішаних єдиноборств ММА було присвоєно та вручено нашим хлопцям Шалінян Людвіку, Левенок Станіславу та Гринюк Івану.

Також свої нагороди вчора отримали і наші боксери, – вихованці Ірпінської ДЮСШ – Серов Микола та Єгор Ткаченко , разом з іх тренером Кудіновим Олегом, які отримали сертифікати на 5.000 гривень від КОДА за свою працю  та  досягнення на боксерському рингу.

Користуючись нагодою, хотілося б висловити слова подяки Антону Мирончуку та компанії “Орлан” за постійну та всебічну підтримку та допомогу в розвитку спорту, як на Пиірпінні так і на Київщині і звісно губернатору Київської області – Горгану Олександру Любомировичу, а  також Управлінню фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації, – Тимофеєву Сергію та Стеценко Володимиру за високе визнання наших спортсменів.

Чекаємо нових премог від наших спортсменів у новому сезоні !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *