Регбіна команда “Буревісник” з Хмельницького переможець чемпіонату України, що проходив в Ірпені

Сьoгодні в Ірпені на Центральному міському стадіоні  “Чемпіон” відбулися змагання другого дня чемпіонату України з регбі серед юніорів 2007 року народження і молодших, де у запеклій боротьбі визначилися команди призери та переможець цього турніру.

Так,  вже з самого ранку розпочалися змагання другого дня, де  на жаль, у першому матчі,  команда збірної  Київщини, яка була представлена більшістю  з Ірпеня,  поступилася комаді одеської ДЮСШ, де ще вчора,  наша збірна святкувала перемогу і у підсумку, це не дало можливості нашим юнакам поборотися за вищі нагороди змагань.

Хоча у матчі за 5-6 місця наші юнаки показали свій характер і здобули перемогу над командою з Подолу – 5:0.  У свою чергу, у поєдинку за 7 місце,  команда збірної Харьківської області перемогла команду ДЮСШ – 2 з рахунком 20:0.

У боротьбі за третє місце зустрічалися команди “Антарес-Авіатор” з міста Києва та “Анатра” з Одеси, де перемогу у запеклому двобої святкували юнаки столичного клубуз рахунком – 20:10.

У головному фіналі чемпіонату зустрічалися регбісти з хмельницького “Буревісника” та ОДЮСШ з Одеси, яка була  дуже видовищною для глядачів і пройшла у запеклій  боротьбі  і  у підсумку юнаки з хмельницького виявилися сильнішими, що і зафіксував остаточний результат матчу – 40 : 5.

Користуючись нагодою, хотілося б привітати команду хмельницького “Буревісник” з перемогою, а також усіх призерів та учасників цих змагань, які протягом двох днів виборювали право, аби стати чемпіоном  України  серед юнаків 2007 року народження і молодших.

По завершенні змагань відбулося урочисте нагородження команд і вручення нагород перможцям та призерам чемпіонату.

Від імені організаторів цих змагань, наш  всім добре відомий тренер з регбі  Сергій Брюзгін, який вже багато років працює з молодою  у нашому місті  Ірпені і готує також зміну для юнацьких та молодіжних регбійних збірних команд України, зазначив: “Рівень підготовки юнаків  та команд за останні роки значно виріс  і за це велика вдячність тренерам, які працють в регіонах і  обласних центрах з дітьми, де культивується регбі. Сьогодні приємно було бачити у кожній команді малюнок гри і лідерів, які вже виділяютья і  ведуть за собою гравців і думається, що вже незабаром ми будемо мати для наших юнацьких та молодіжних команд достойну зміну, яка боротиметься під українським прапором на міжнародній арені”.

У свою чергу, представники команд-учасників турніру висловили вдячнисть організаторам проведення чемпіонату і місту Ірпеню, за чудово створені умови для проведення чемпіонату на прекрасному стадіоні “Чемпіон”.

Андрій Кравченко

Зі стадіону “Чемпіон” в Ірпені

PS  – Результати виступів команд після 1 дня змагань ( 15.09.2018)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *