В Ірпені пройшов турнір з футбоксу “Ліга майбутніх олімпійців”

Сьогодні 24 липня на Ірпінській набережній на честь старту ХХХІІ Олімпійських ігор в Токіо-2020, а також за ініціативи Відділення НОК України в Київській області, Ірпінської міської ради та Ірпінської ДЮСШ проходить турнір з футбоксу “Ліга майбутніх олімпійців”.

Футбокс або просто вуличний футбол – це ультрасучасний, мобільний та динамічний вид спорту. «Чому “бокс”? Бо це коробка, як ринг, у якій грають команди. М’яч дуже рідко покидає цю площину. Це за швидкістю близько до хокею, а за цікавістю – якраз як футбол». У команді грають по чотири гравці. Гра складається з двох таймів по сім хвилин і має ряд своєрідних правил.

На урочистій церемонії відкриття були присутні:Вадим Гаєвий, член виконкому Відділення НОК України в Київській області ;Віолета Дворнікова, членкиня Відділення НОК України в Київській області ;Володимир Тарасов, директор Ірпінської ДЮСШ ;Андрій Нікітін, президент Української федерації футбоксу.Бажаємо учасникам цікавої та конструктивної гри і нехай переможе найсильніший!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *