Вітання президента НОК, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки з 30-річницею Незалежності України!

Дорогі друзі!

Від імені Олімпійської родини радий привітати всіх з ювілейною річницею Незалежності України!

Це величне національне свято. Впродовж довгих століть наші пращури боролися за суверенність та свободу рідної землі. Cкладним та тернистим був шлях до проголошення нової вільної, демократичної держави. Але випробування об’єднують та роблять нас сильнішими. І нам, спортсменам, це добре відомо.

Пишаємося тим, що з початку проголошення Незалежності України ми допомагаємо писати славну новітню історію нашої країни, ще більше зміцнюючи єдність нашого народу та утверджуючи авторитет держави на міжнародній арені.

Ці славні тридцять років запам’ятаються нам тріумфальними здобутками біатлоністів Валентини Цербе та чудового естафетного квартету – Олени Підгрушної, Юлії Джими, сестер Віти й Валі Семеренко, борця В’ячеслава Олійника, гімнастів Лілії Подкопаєвої, Рустама Шаріпова і Катерини Серебрянської, боксера Володимира Кличка, легкоатлеток Інеси Кравець і Наталії Добринської, плавчині Яни Клочкової, фехтувальниці Ольги Харлан, стрільчині Олени Костевич, каноїста Юрія Чебана, фристайліста Олександра Абраменка та багатьох-багатьох інших чудових олімпійців, чиї імена стали взірцем та провідником України в світі.

Переконаний, нещодавні досягнення й 19 олімпійських медалей українських атлетів в Токіо стали не лише чудовим подарунком до ювілею Незалежності, а й натхненням на нові успішні починання для співвітчизників.

Цього року наша країна та Національний олімпійський комітет України відзначають свій 30-й День Народження. І якщо для атлетів – це вік зрілості та досвіду, то для держави – це початок розквіту. І саме від здобутків кожного з нас залежить процвітання та подальше успішне майбутнє.

Бажаю кожному українцю з олімпійським запалом та спортивною наполегливістю працювати під мирним небом задля добробуту нашої держави! Нових перемог та здобутків кожному українцеві, процвітання та благополуччя нашій рідній Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *