Сьогодні за ініціативи Європейської комісії стартував «Європейський тиждень спорту» під гаслом #BeActive!

Сьогодні 23 вересня 2021року офіційно стартував на Київщині як і повсій Україні загалом «Європейський тижнь спорту», який вже 7 років поспіль проводиться у країнах Європи за ініціативи Європейської комісії з питань освіти, культури, молоді і спорту під гаслом #BeActive (Будьте активним!).

Мета цієї ініціативи – залучити громадськість незалежно від віку і фізичних можливостей до занять спортом, активного й здорового способу життя. Україна також долучилася до цієї ініціативи.

В цьому році в рамках Європейського тижня спорту по всій країні проходять Олімпійські уроки #BeActive. Слід зазначити що Національним координатором даного проєкт вже 4 роки поспіль є Національний олімпійський комітет України під координування якого успішно реалізується даний напрям!

Таки чином голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, учасниця Олімпійських ігор в Токіо-2020, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Дар’я Михайлова та член виконкому Відділення Вадим Гаєвий завітали до Ясногородської гімназії-освітній центр де провели в надзвичайно теплій спортивній атмосфері Олімпійський урок під час якого були проведені естафети, вікторини та лекторій про враження Дар’ї від Олімпійських ігор в Токіо-2020.

Голова відділення Ігор Малинський відзначив подяками за розвиток Олімпійського руху на Україні директора гімназії Шамоту Л. М., старосту села Кононенко С. А., та президента “Клубу бойових мистецтв” КАЦУ ” Кондратюка С. О., а також передав спортивний інфентар для гімназії!В кінці школярі отримали подарунки від НОК України та зробили спільне фото на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *