Як відзначало професійне свято Рокитне

Рокитнянщина відзначила День фізичної культури і спорту підтримкою Збройних сил України.

Так, селищний голова Юрій Богданов побажав перемоги нашій країні, котра зараз страждає від російського агресора. Він також вручив почесні відзнаки ветеранам спорту, заслуженим тренерам та знаним спортсменам громади.

В рамках свята організували різноманітні ативності. Провели командні змагання із різних видів спорту: кульової стрільби з пневматичної зброї, скандинавської ходьби та атлетичної гімнастики, змагань на лижоролерах та роликових ковзанах, з гандболу та футболу, з шашок та шахів.

Також була проведена “година здоров’я” для працівників селищної ради, котрі із тренером робили зарядку, займалися на тренажерах та грали у волейбол.

Крім спортивних змагань на святі свої роботи та майстер-класи презентували працівники місцевого Центру дитячої та юнацької творчості – ляльки-мотанки, патріотичні сувеніри, листівки та портретний живопис.

Головною метою сьогоденного свята була пропаганда здорового спортивного способу життя та збір коштів для підтримки наших відважних Збройних Сил України.

Завдяки благодійній ярмарці з різноманітними сувенірними поробками та смачною рибною юшкою для підтримки ЗСУ було зібрано понад 7 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *