Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І. С. Нечуя-Левицького приєднався до олімпійського уроку

14 вересня 2022 року в актовій залі коледжу за ініціативи Відділення НОК України в Київській області пройшов Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету “Олімпійський урок”.

Під час заходу до присутніх з вітальним словом звернувся голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський та відзначив подяками педагогічних працівників навчального закладу.

Також майбутні працівники сфери фізичної культури і спорту мали змогу поспілкуватися з майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасницею трьох олімпійських ігор, бронзовою призеркою олімпіади в Лондоні 2012 Наталею Пигидою, яка розповіла про свій тернистий шлях від дитинства до участі на най пристижніших змаганнях світу Олімпійських іграх.

Також про свої виступи на змаганнях розповіла срібна призерка Ігор XXII Олімпіади з академічного веслування у складі вісімки, дворазова чемпіонка світу Надія Дергаченко.

Під час програми запрошені гості та студенти мали змогу насолодитися показовими виступами кращих спортсменів закладу та дізнатися про видатних спортсменів які навчались та навчаються у коледжі.

В кульмінації заходу всі з масою позитивних емоцій зробили спільне фото на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *