Вітаємо національну жіночу збірну команду України з волейболу з перемогою у Євролізі – 2017 !

Відділ фізкультурно-спортивної роботи та культмасових заходів ІМР  вітає  національну жіночу збірну України з волейболу, яка вчора  в Івано-Франківську зробила золотий дубль, перемігши у фіналі збірну Фінляндії з рахунком 3:1 (17:25 25:23, 27:25, 25:16), і вслід за чоловічою збірною вперше у своїй історії здобула золоті медалі ЄВРОЛІГИ  – 2017  !

Приємно констатувати той факт, що вагомі здобутки наших волейболістів на міжнародній арені та відродження українського волейболу розпочалося саме з нашого міста.

Саме 11  червня 2016 року, в Конференц- Холлі міста Ірпеня, на ХХI Конгресі ФВУ  було обрано нового президента федерації волейболу України –  Михайла Мельника, який за короткий проміжок часу зміг створити свою єдину, потужну,   волейбольну команду однодумців з тренерів та досвідчених фахівців волейболу, блискучі результати яких  ми вже бачимо по виступам наших юнацьких, молодіжних та національних волейбольних збірних команд на міжнародній арені !

І відрадно відмітити, що і наше місто Ірпінь на волейбольній мапі України є не тільки кузнею молодих волейбольних талантів,  де за останній час було проведено дуже багато змагань  серед юнаків та дівчат на національному  рівні, але ще й центром з освіти волейболу, де  було проведено перший в Україні семінар для молодих волейбольних суддів.

Отож, користуючись нагодою, ще раз приєднуємося до багаточисельних привітань, які зараз надходять на адресу ФВУ та національних збірних команд України  і чекаємо на  підкорення нових волейбольних вершин !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *