Міжнародна співпраця в дії

В українській столиці місті Київ пройшла чергова партнерська зустріч між організаціями, які мають спільну мету у сферах: медицини, спорту та реабілітації. А саме між Громадською організацією «Українська медична місія» на чолі з керівником Дмитром Вернигором, Відділенням Національного олімпійського комітету України в Київській області на чолі з головою Ігорем Малинським та Медичною клінікою “Столиця” на чолі з засновницею та керуючим партнером Галиною Бишенко.

Основною метою зустрічі була передача вітамінних комплексів та інших препаратів для спортсменів, які є безцінними в підготовці членів національних збірних команд з різних видів спорту до головних форумів країни, Європи, Світу та Олімпійських ігор!

Слід зазначити, що ці препарати були надані британською благодійною організацією «The Eneida Foundation» на підтримку українського спорту та здоров’я спортсменів, за що ми їм дуже вдячні!

Ми впевнені, що завдяки цій допомозі від британських благодійників, наші атлети не раз підійматимуться на п’єдестали пошани!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *