Продовжуємємо активно співпрацювати в плані розбудови Олімпійського руху в територіальних громадах Київщини

Сьогодні 15 березня 2024 в залі засідань Бучанської міської ради пройшла дискусійна зустріч та підписання меморандуму про співпрацю та співробітництво між Відділенням Національного олімпійського комітету України в Київській області та Бучанською міською радою.

Підписи на документі поставили: голова Відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський та Бучанский міський голова Анатолій Федорук.

Також осторонь зустрічі не стали прихильники спортивного руху: виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, заступниця Бучанського міського голови Аліна Саранюк, учасник Олімпійських ігор в Атланті з дзюдо Карен Балаян, заслужений тренер України з дзюдо Олександра Старкова, голова комісії зі зв’язків з громадськістю Відділення НОК України в Київській області Антон Звєрєв та член відділення НОК України в Київській області Олег Шарапов.

Основною темою для обговорення стало питання поглиблення співпраці між Відділенням та Бучанською територіальною громадою.

Керівники поінформували про стан справ та заходи, які вдалося реалізувати протягом року для збереження спортивного потенціалу в області та громаді, а також висловили своє бачення щодо подальшої співпраці.

Під час зустрічі були також обговорені питання збереження та відновлення пошкодженої спортивної інфраструктури, дитячо-юнацької спортивної шкіли міста Буча, тренувальної та змагальної діяльності атлетів, проведення заходів спортивно-масового характеру під патронатом Відділення.

Помітно, що навіть в умовах воєнного стану вдасться забезпечити проведення заходів, спрямованих на популяризацію олімпійського руху та спорту вцілому!

Опісля офіційної частини, керівництво міста та гості відвідали Бучанську ДЮСШ, яка знаходиться на фінішній прямій добудови.

Разом до перемоги та розбудови фізично сильної нації України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *