OlympicLab для майбутніх чемпіонів героїчних міст Ірпеня, Бучі та Гостомеля

2 березня на базі одного з закладів освіти міста – героя Ірпінь завдяки спільній співпраці між Відділенням НОК України в Київській області та клубу “Дзюдока” було реалізовано Всеукраїнський спортивно-інтерактивний проект НОК України #OlympicLab за напрямом “Чат з чемпіоном та навички лідерства”.

Під час заходу вихованці клубу дзюдо мали змогу поспілкуватися, а згодом поспарингувати з однією з провідних дзюдоїсток Київської області, майстром спорту України міжнародного класу з дзюдо, володаркою Кубку Європи Анастасією Жижевською та заслуженим тренером України, майстром спорту України міжнародного класу з дзюдо, членом виконкому КОВНОК Олександрою Старковою.

Уславлені атлетки зі світовим та європейським досвідом розповіли юним дзюдоїстам про свій шлях до європейських і світових спортивних вершин, поділилися досвідом поєднання занять спортом з освітою, а також продемонстрували свої коронні прийоми, які неодноразово допомагали здобути перемогу.

На завершення заходу, зарядившись позитивними емоціями, новими теоретичними та практичними знаннями, учасники мали можливість отримати автографи і зробити спільне фото на згадку про майстер-клас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *