Відвідини представницької делегації з Київщини стадіону “Чемпіон” в Ірпені

У неділю, 24 веерсня, в рамках святкування 85 річниці з дня заснування Київської області, до нашого Ірпінського, центрального. міського стадіону  “Чемпіон”завітала представницька делегація з Київщини, яку очолював, безпосередньо, сам губернатор Київської області Олександр Горган.

Гості ознайомилися зі стадіоном та спортивною інраструктурою, яка знаходиться на території цього спортивного комплексу, а також мали можливість обмінятися думками та досвідом, як ведеться розбудова  спорту у регіонах Київщини.

Так, присутні на цьому заході поважні особи з Київщини,  з великою зацікавленістю  почули доповідь директора Ірпінського стадіону “Чемпіон” – Анжели Макеєвої, яка  розповіла про цю  спортивну арену, яку було було збудовано і відкрито у нашому місті у липні 2016 року.

Також  виступ мав і новообраний очільник федерації футболу Київщини – Ярослав Москаленко, який поділився досвідом роботи з розвитку футболу у Вишгородському  районі і в цілому по Київщині.

Слід відзначити, що усі гості, які відвідали у неділю, наш стадіон “Чемпіон”, залишилися задоволеними від побаченого.

Окрім відвідин стадіону, поважні гості цього дня,  ще побували на відкритті спортивного комплексу у школі № 3 в Ірпені, http://irpinsport.org.ua/v-irpeni-urochysto-vidkryto-sportyvnyj-kompleks-u-shkoli-3/,  а також на відкритті дитячого садочку “Калібрі” та завітали на оглядини до збудованої дитячої поліклініки у нашому місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *